Bredase realityster Alex maakt comeback

BREDA – Bredanaar Alex Maas was het vorige seizoen van Temptation Island een van de meest besproken figuren van de show. Tot ieders verbazing keert hij in het nieuwe seizoen, de vips-editie, terug. Dat is te zien in de nieuwste aflevering, die vanaf donderdag te bekijken is op Videoland.

Alex wist in het vorige seizoen de bezette Rosanna helemaal om zijn vinger te winden. En diezelfde Rosanna doet dit keer ook weer mee, samen met haar vriend Niels. Waarschijnlijk leek het de makers een goed idee om de twee weer te herenigen. ,,Ik ga Rosanna weer proberen te verleiden”, aldus Alex.

Rosanna zit echter helemaal niet te wachten op de gespierde Bredanaar, met wie ze in het vorige seizoen dus een slippertje beging. Ook haar vriend Niels is op z’n zachts gezegd not amused. Hoe de hele saga zich dit seizoen gaat ontvouwen is nog onbekend.

Realityster

Naast Temptation Island is Maas ook te zien een andere realityshow, namelijk Ex On The Beach Double Dutch. Dat wordt elke zondagavond uitgezonden op MTV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ito Smith Womens Jersey